De afgelopen jaren heb ik enorm veel georganiseerd: van groepsreizen tot teambuildingsdagen, van openingen tot jubilea tot een bruiloft of een incentive naar het buitenland. Van het onderstaande aanbod krijg ik echt enorm veel energie. Daar kun je me bij wijze van spreken 's snachts voor wakker maken! 

Staat je aanbod er niet tussen? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

01

Groepsreis

Binnenland of buitenland: ik ken enorm veel leuke plekken. Mijn kracht ligt in het kijken naar een out of the box idee. Waar iedereen heen gaat, wil ik juist niet heen. Ik zorg dat je een unieke reis beleefd met je bedrijf waar je jaren later nog over napraat. 

Plan een kennismakingsgesprek

02

Meeting

Wil je graag een meeting, congres of relatiedag organiseren? Welke sprekers zet ik in? Welke boodschap wil ik uitdragen en hoe vertaal ik dat naar een evenement? Ik help je om dit te bewerkstelligen. 

Plan een kennismakingsgesprek

03

Evenement

Je wilt graag een event organiseren voor je bedrijf. Waar begin je? Denk je aan een meerdaags event of wordt het een prachtige dag op een unieke locatie? Welke locatie is geschikt voor jouw event? En wat gaan we allemaal doen om iedereen tevreden te stellen? Ik denk graag met je mee.

Plan een kennismakingsgesprek

Ik heb diverse keren met Debby mogen samenwerken voor evenementen. Ze is een echte event-duizendpoot. Niets is haar te gek. Ze regelt het allemaal. Naast professioneel en deskundig, is Debby ook creatief en inventief. Daarmee weet ze klanten en bezoekers altijd weer te verrassen. Ze is ongelofelijk gedreven in haar vak. Heeft oog voor grote lijnen én details. En daarnaast is ze een superleuke dame met aanstekelijk veel enthousiasme en energie. Kortom, bij haar ben je in goede handen.

Laura kerckhoffs | Creativity club

let's
connect

on Instagram

@letmeorganize_debby