Wil je een event organiseren voor het hele team of bedrijf? Waar moet je starten? Hoe kom ik aan tickets? Wat zijn de hotspots? Welke locaties zijn er allemaal? En hoe regel ik dit allemaal voor het team? Hoe ben ik verzekerd? Als projectmanager draai ik mijn hand hier niet voor om. Ik inventariseer met jou de wensen en ga aan de hand daarvan aan de slag om een inspiratie voorstel te maken. Ben je enthousiast? Dan werk ik dit verder uit. Daar hoort ook een locatiebezoek aan vast, zodat we goed voorbereid op reis gaan. 


> Je weet niet waar je moet beginnen om je event te organiseren;
> Je kent de leuke plekjes niet in de omgeving;
> Je voelt teveel verantwoordelijkheid om dit op te pakken, heb je wel overal aan gedacht?
> Je hebt het al zo druk, hoe kun je dit er nog bij doen?
> Je wilt het project niet helemaal loslaten want je bent wel die controlfreak

Ik help je graag om jullie event te organiseren. 
Plan een kennismakingsgesprek

Herken je dit? Misschien kan ik je dan helpen:

Kennismakingsgesprek

Je wilt 'even' een offerte opvragen. Helaas, ik vind het belangrijk dat ik de juiste klik met jullie heb en jullie wensen zo goed mogelijk kan inventariseren. Ik kom daarom dan ook fysiek bij jullie aan tafel om te horen wat jullie graag organiseren en waarom. De wensen en behoeften afstemmen is het belangrijkst, daarna gaan we als we brandweer!

Hoe werk ik graag

Inspiratievoorstel

Na ons gesprek werk ik een offerte uit. Is deze akkoord? Dan maak ik een inspiratievoorstel van de belangrijkste momenten tijdens het event zoals de overnachtingslocatie en de feest- en dinerlocaties. Ik stuur een inspiratievoorstel naar je toe en als jullie enthousiast zijn gaan wij samen op locatiebezoek. Vervolgens zullen we de verdere invulling bespreken zoals de invulling van de avonden, het eten en de activiteiten. Zo ontstaat er een maatwerk voorstel!  

We kijken met veel plezier terug op ons medewerkers-event in de Kampanje. We waren met meer dan 700 collega’s die eerst in de prachtig versierde Stadshal met elkaar aten. Aansluitend was er een plenair programma waarna iedereen zich verspreidde over de vier workshops. En als klap op de vuurpijl was er een geweldige afsluiting in de Stadshal, met een lasershow. Het was een uitdagend programma maar de locatie was top en alles verliep op rolletjes dankzij de organisatie en leuke ideeën van Let me organize
.

fenneke kraft -  Rabobank

Laatste details

En dan komt het event dichterbij. We hebben geregeld contact over hoe alles verloopt. We regelen samen de inschrijvingen, de tickets, het vervoer en zorgen dat er een uitgebreid draaiboek ligt. Ik bel nog 1 keer alle leveranciers om alles te checken en dan is het zover....het event kan beginnen!