Let me organize helpt jou bij het vinden van een unieke, inspirerende bestemming voor jouw bedrijfsevenement, meeting of de groepsreis die je organiseert. Met oog voor detail en altijd een luisterend oor voor jullie wensen, maar wie is de persoon erachter?

Dit ben ik!

Voor mijn werk kom ik op de leukste plekken in zowel Nederland als buitenland. Als ik niet aan het werk ben dan besteed ik mijn tijd graag aan het plannen en maken van reizen: nieuwe plekken ontdekken, toffe hotspots bezoeken, de leukste restaurants spotten. 

Ik ben dol op bourgondische avonden met vrienden, een wijntje doen op het terras en ik woon dichtbij de duinen dus pak regelmatig de mountainbike om te genieten van de natuur! 
Kom in contact

Waar word ik blij van?

Reizen

Altijd op zoek naar inspirerende bestemmingen zowel voor werk als privé.

Mountainbiken

Heerlijk vroeg op pad in een mooie natuurlijke omgeving. Genieten van de uitzichten en het sportief bezig zijn.

Eten

Heerlijk om met vrienden leuke restaurants te ontdekken en te genieten van eten met een goed glas wijn. 

Hoe ik ondernemer werd

Het regelen en organiseren doe ik al van jongs af aan. Ik structureerde mijn slaapkamer steevast 3x per maand en fietste naar de kringloop om weer een mooi item uit te zoeken en vervolgens te restylen. Waren ze bij de sportvereniging op zoek naar extra trainers? Ik regelde er wel iemand bij. Het reizen en ontdekken van plekjes is me niet met de paplepel ingegoten. Mijn ouders gingen steevast ieder jaar kamperen in een niet modieuze stacaravan waar ik me dan ook niet altijd comfortabel voelde. Ik ging dan ook vrij snel op kamers om daar mijn kamer helemaal te stylen naar mijn wens. Niet bang om nieuwe plekken te ontdekken stapte ik alleen af op een grote stad en ging ik daar Leisure Management studeren. Na mijn stage bij een organisatiebureau kreeg ik de reiskriebels. Ik wilde de wereld ontdekken! Dat heb ik een aantal keer voor langere tijd gedaan en toen werd ik Eventmanager bij een groot Evenementenbureau. Dat was een geweldige tijd. Ik heb enorm veel kennis en ervaring opgedaan en hele leuke events georganiseerd voor diverse klanten.Kom in contact

En toch wilde ik het zelf regelen, de touwtjes zelf in handen hebben, en besloot ik 8 jaar geleden mijn eigen bureau te starten. Zodat ik nog meer de puntjes op de i kon zetten en mijn eigen weg kon bepalen. En tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van, want ik organiseer de allerleukste events!

let's
connect

on Instagram

@letmeorganize_debby